Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOLE-FUL / SPA

A felhatalmazást ad az egyensúly helyreállítására, relaxálására, újratermelésére és újratöltésére, az elme, kéz és talp tökéletes megújulásáért. A kényelmet és a tisztaságot növeli a hangulatváltozó aromákkal és higiénikus csomagokkal. 

4 féle aromában kapható, mely 4 tasakot tartalmaz:

Egy kis luxust biztosít a mindennapokban, hogy jobban érezd magad, hangulatmódosító illó olajainak köszönhetően a hatás garantált! Higiénikus csomagolásának köszönhetően, biztosan annyi anyagot fogsz használni, amennyire szükséged van és ez senki más bőrével nem fog érintkezni. Ez a 4 csoda csomagocska CSAK RÁD VÁR!

Áztató só - 28g - Egyedi ásványi összetevőinek köszönhetően, tisztít/megtisztít felkészítve ezzel a bőrt a következő lépésre ami a Maszk.

Maszk - 20g - A természetes agyag maszk gyorsan felszívódik felpuhítja a bőrt és a káros anyagokat a bőr felszínére hozza (5perc), ezzel előkészítve a bőrt a következő lépésre, ami a radír. 

Radír - 20g - Vidd fel a radírt a maszkra és távolítsd el az elhalt hámsejteket vele, finom körkörös mozdulatokkal, majd mosd le.

Vaj - 20ml - Élvezze az extra tápláló Shea vajnak köszönhetően a masszázst, amely a tápláló olajok és növényi kivonatokkal védi és hidratálja a bőrt, ezáltal pihe puha lesz.

*A doboz mind a 4 terméket tartalmazza (áztató só, maszk, radír, vaj)

CSAK CSOMAGBAN KAPHATÓ!

Használata:

1, ÁZTATÓ SÓ-ban áztatjuk a lábat 10-15percig, majd elvégezzük a pedikűrt! 

2, Felkenjük a MASZK-ot és 5percig rajta hagyjuk.

3, RADÍR-ral jól átmasszírozzuk a MASZK-ot, majd alaposan lemossuk.

4, Elvégezzük a géllakkozást vagy lakkozást, ha van.

5, Végül jól bemasszírozzuk a VAJ-at!

Rendezés: